Bem-vindo bij Portugal Post!

We hebben dagverse vis, fris pils en heimelijke heimwee

Arthur & Bart wonen met hun ziel onder hun arm in de Portugese zon, alwaar ze de geneugten des levens afwisselen met een klaagzang over het bestaan. Daarmee vullen ze de Portugal Post, vakantiekrantje voor thuisblijvers.

Meld je aan, schrijf je gratis in of doe ons wat olijven, nootjes en fris pils bij het tikken met een betaald abonnementje:

Substack staat geen abonnementsprijs onder de 5 euro per maand / 50 euro per jaar toe en dat is best hoog. Alternatief: een eenmalige donatie!

Eenmalige donatie

In Nederland gebruikt men de krant van vandaag om de vis van morgen te verpakken, of de kattenbak mee te verschonen. In Portugal gebruiken we de dagverse vis van de lunchcultuur om onze meninkjes en mijmeringen mee te voeden, gepolijst met een goed glas van al wat de rijke Iberische bodem te bieden heeft.

Hoewel we hier onze zielenroerselen en -pijn op tafel leggen, briefwisselingen over het kleine leed van de cultuurkloof openbaren of de spot drijven met onszelf, het moedeloze moederland of de camperende kaste van kortebroek-boomers die traag maar taai door oneindig Avondland richting Algarve koerst, verwijzen we onderstaand ook naar onze individuele muurkrantjes, waar u ook gratis voor kunt inschrijven alsdanwel betaald op kunt abonneren.

Want ook hier in Portugal, mopperen wij tevreden, wordt de vis duur betaald.

Subscribe to Portugal Post

Arthur & Bart wonen met hun ziel onder hun arm in de Portugese zon, alwaar ze de geneugten des levens afwisselen met een Hollandse klaagzang over het bestaan

People

De ontpoldering van een Importugees die ironische distantie te letterlijk neemt en daarom 2500 kilometer verderop is gaan wonen. Individual liberties, and dogs